Meubels en stijl: een mooie combinatie!

  Het spreekwoord „de kleding maakt de man“ is haast iedereen wel bekend. Maar is dit ook niet van toepassing op meubels? Een huis is natuurlijk de trots van de bezitter, maar waar de ene haast niet op kan houden met alle kleine details of elkaar af te stemmen, heeft de andere aan een korte blik al genoeg.

Wat voor iemand bijvoorbeeld „gewoon“ een bank is, is voor iemand anders dan weer hét stijlsymbool van de woonkamer. De kleur moet kloppen, het moet van de juiste fabrikant en het juiste materiaal zijn,etc. Geen wonder dus dat vele meubelwinkels ook vaak een hele prettige sfeer in hun winkel willen creëren, zodat men zich net thuis voelt.

Ook worden de meubels in hele sets aangeboden, zodat het ook allemaal bij elkaar past. In een kinderkamer zullen vast en zeker enkele zitzakken te vinden zijn, met wellicht enkele tv meubels erbij. In woonkamers zijn ook vaak slaapbanken terug te vinden, omdat deze multifunctioneel zijn. Een populaire stijl is bijvoorbeeld teakhout, wat meubels een hele klassieke en mooie uitstraling geeft.

Did you like this? Share it:
by admin on maart 24th, 2011 in Algemeen nieuws - Tags:
Tags:

There are no comments.

Name*: Website: E-Mail*:

XHTML: You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>