Teakhout tuinmeubelen, mooi in elke tuin

teakhouten tuinset HTeakhouten tuinmeubels zijn mooi en verkleuren na verloop van tijd naar grijs. Ze zijn er in diverse modellen. De teak tuinmeubelen vergen weinig onderhoud en het teakhout is bestand tegen diverse weersinvloeden. Wel is het aan te raden om de tuinmeubels van teak in de winter op latjes te zetten, zodat het hout kan drogen. En ze af en toe met een sopje van groene zeep schoon te maken.
Er zijn heel veel soorten teakhout tuinmeubels op de markt te verkrijgen, in diverse prijsklassen. Let op dat een complete tuinset voor een paar honderd euro nooit van hoge kwaliteit kan zijn. Als deze meubels onder een afdak staan kan het wel wat langer mee! Gerecyceld teakhout komt vanuit Indonesie, dit hout is prijzig en moet worden verscheept vanuit Indonesie. Het is iets duurder maar gaat wel heel lang mee. Het is oud hout, uitgewerkt en van stevige kwaliteit. Een goedkoop setje van teakhout is lang niet altijd van teakhout, of het is behandeld in een chemisch bad. Ook worden er goedkope schroeven gebruikt zodat de constructie niet echt stevig is.

Bij teakhout tuinmeubelen, geld toch wel de regel duurkoop is goedkoop.

Zoekt u een teakhouten tuinbank, teak tuintafel, of een complete teakhout tuinset kijk eens in onze webwinkel.

Heeft u vragen over teakhouten tuinmeubelen stuur dan gerust uw vragen naar info@tuinenhuisspullen.nl

Did you like this? Share it:

There are no comments.

Name*: Website: E-Mail*:

XHTML: You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>