Website met handige mensen en diensten

Zoekt u hulp in huis, dierenoppas, klusjesman, kijk eens op deze site.

Iedereen in Nederland is wel eens op zoek naar een voordelige / goedkope dienst. Omdat in deze tijd alles duurder word en er minder word verdient besluiten mensen steeds minder geld uit te geven. Op Handigemensen.nl vind je mensen die jou willen helpen op een voordelige manier. Dit komt omdat deze mensen allemaal particulier of zzp’er zijn. Deze mensen hebben geen personeel en geen groot bedrijfspand waar ze huur voor moeten betalen. Hierdoor kunnen ze de uurtarieven aan de lagere kant houden zodat het voor iedereen leuk blijft om een vakman in te huren. Op Handigemensen.nl vind je een breed aanbod aan diensten. Dit verschilt van Personal Coach tot een docent die bijles geeft in wiskunde of Engels.

Mocht je zelf handig zijn dan kun je jezelf gratis aanmelden op de website, dit is volledig gratis. Je ontvangt dan automatisch het basis abonnement waarmee je kan beginnen met het aanbieden van je dienst. Dit abonnement houd in dat je gebruik kunt maken van het plaatsen van 1 advertentie en een profielfoto. In de advertentie beschrijf je wat jouw dienst inhoud. Mocht je aan 1 advertentie niet genoeg hebben dan kan je altijd overstappen op het pro of pro+ abonnement. Hier vragen ze een kleine bijdrage voor, maar in ruil daarvoor ontvang je vele extra functies die jou kunnen helpen tot het verkrijgen meer klanten.

Heb je nog vragen waar je geen antwoord op kan vinden of kom je ergens niet uit dan kun je kijken op de ‘hoe werkt het pagina’ of je stuurt een berichtje via de contactknop op de website.

Did you like this? Share it:

There are no comments.

Name*: Website: E-Mail*:

XHTML: You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>